Green key

greenkey-logoRederij Denick heeft het gouden keurmerk behaald.
Klik op het logo om de website van Green key te bezoeken met alle informatie over het keurmerk. 

MVO-VERKLARING

Rederij Denick voldoet aan de volgende afspraken:

■ Wij leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons vak en de overdracht van onze kennis aan anderen die het vak willen leren.

■ Wij informeren onze gasten en leveranciers dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen.

■ Wij maken transparante afspraken met gasten en leveranciers over de kwaliteit van onze product en hoe we de kwaliteit bewaken.

■ Wij bepalen de sociale impact van onze diensten en beperken deze zo veel als mogelijk voor zover het een negatieve impact, zoals frauduleus handelen, intimidatie uitbuiting en kinderarbeid betreft.

■ Wij bewaken zowel de continuïteit van onze onderneming als die van de werknemer en wij dragen zorg voor voorzieningen mochten we te maken krijgen met verlies van inkomsten.

■ Wij leveren vrijwillig een bijdrage aan maatschappelijke doelen door giften en sponsoring en/of door vrijwilligerswerk.

■ Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting en het vergroten van het duurzame karakter van ons bedrijf.

■ Wij werken continu aan het verbeteren van ons eigen inkoopproces en richten ons met name op goederen en diensten die duurzaam zijn, bij voorkeur voorzien van een milieu- duurzaamheids- en/of sociaal keurmerk.

14 November 2014

Terneuzen

 

Rederij Denick

Rondvaarten en Partycruises

Postbus 1021
4530 GA Terneuzen
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 06-53206436
https://www.denick.nl
 

Mijn reserveringen

Direct naar

Social Media

facebook2instagram2